BAZENSKA OPREMA

Masaže, gejziri, fontane, rasvjeta, zvuk, samo-čišćenje, tobogani, saune, whirlpooli Gore spomenuto će vam uljepšati svaku uporabu pa čak i pogled na vašu domaću obalu, stoga mislimo, da je bazenska oprema ključni sporedni moment prilikom ostvarivanja ideje o vama prilagođenom bazenu. Ako prosječni pogled korisnika – da su oprema dodaci, koji će bazen pretvoriti u središte zabave ili ozau mira – prevedemo na pogled stručnjaka: bazen čuva i štiti, nudi dodatne funkcije i omogućuje djelovanje bazena u skladu s očekivanjima. 

Opremu bazena možemo podijeliti prema mnogim kriterijima, no točnije ćemo vas obavijestiti o detaljima bazena za privatnu uporabu, jer imaju bazeni za druge svrhe (javni, terapeutski, sportski i dr.) svoje zahtjeve, mi ćemo se usredotočiti na sustave za samo-čišćenje. Na ovome mjestu prije svega vrijedi zapamtiti izraz Vantage sustav! 

Vodeni efekti: su pojedini uređaji s instalacijom i upravljanjem, koji omogućuju određene efekte. 

Kemijska obrada bazenske vode: je sistem i oprema, koja nam omogućuje održavanje parametra bazenske vode. Ima puno sistema i načina, stoga potražite prednosti i slabosti pojedinih. 

Sustavi i oprema za zaštitu bazena: omogućuje sigurnost i/ili toplinsku zaštitu, to uključuje različita platna, rolete i krovove te ograde. 

Posebni segment opreme su i dodaci, koji su uz bazen neophodni: ležaljke, tuš, igrala i naravno tobogani, saune, whirpooli itd.

 

Oprema za bazene