UGRADIVI BAZENI ZA IZVRSNE UŽITKE KUPANJA

Domaći unutarnji bazeni koji omogućuju brzu montažu

Ugradivi bazeni Comfort, produkt poduzeća Ema d.o.o., namijenjeni su svima koji traže najbolji omjer cijene i kvalitete. Ugradivi montažni bazeni  napravljeni su od jednog komada i na raspolaganje su u mnogim različitim modelima. Ugradnja takvih bazena je brza, jednostavna i povoljna jer su potrebni samo minimalni građevinski radovi a betonska ploča uopće nije potrebna. U našoj ponudi naći ćete montažne bazene od kvalitetnih i opstojnih materijala koji će vam dobro služiti još niz godina. Ugradivi bazeni opremljeni su vrhunskom opremom za bazene, no birati možete imeđu montažnim ili zidanim strojarnicama za bazene. U svakom slučaju možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju bazensku opremu za vaš novac. Montaža ugradivih bazena vrlo je brza, obično moguća već u tjedan dana, a u slučaju montažne strojarnice već u jedan dan.

Ugradivi bazeni mogu biti domaći unutarnji bazeni, možemo ih koristiti i kao vanjske bazene. Prednost domaćeg unutarnjeg bazena je u tome da ga možete koristiti tijekom cijele godine a vanjskog samo u toplijim mjesecima (uporabom bazenskog krova možete produžiti sezonu kupanja za nekoliko mjeseci).


Priuštite si odmor – u vlastitome domu

Vgradni notranji in zunanji bazeniUgradive bazene u zatvorenoj prostoriji možemo kombinirati saunom, tušem i masažnim bazenima te tako stvorimo svoj vlastiti spa centar. Preporučuje se, da bazenski dio odvojimo od stambenog jer su vlaga i temperatura u njemu više. Bazen može biti i dio zimskog vrta ili terase gdje pomoću kliznih vrata otvaramo i zatvaramo prostoriju s obzirom na vremenske uvjete.

Montažni bazeni su jednostavno i ekonomično rješenje za sve koji bi željeli vlastiti domači unutrani bazen,a uz to izbjeći visoke troškove i opsežne građevinske radove. Ugradivim bazenom poduzeća Ema d.o.o. ćete već ovogodišnji odmor rado provesti kod kuće!

Posjetite našu stranicu gdje vas čekaju dodatne informacije i slike već ugrađenih bazena. Ugradili smo ih u Ljubljanu u drugdje širom Slovenije. Hoće li sljedeći biti ugrađen kod vas?