Bazenske rolete

Pitate li se koji je najelegantniji 'šešir' za vaš bazen? Ljubiteljica mode EMA odgovara: bazenske rolete! Možete biti izbirljivi kad je u pitanju boja, pa mogu biti pravi estetski dodatak kući, no ujedno i savršeno izoliraju bazenski vodu, jer su šuplje i plivaju na površini. I još nešto za eko-entuzijaste: izabrati možete i solarne lamele, koje uz sunčano vrijeme dodatno griju bazensku vodu, no rolete kao suhe ne smiju biti ispostavljene suncu. Postoje dva sustava, za lijene i malo manje lijene: ručni sustav traži rad vaših ruku, dok je električni pogon nekoliko ljubazniji prema vama. Bazensku roletu je moguće i zaključati i onemogućiti susjedima kupanje bez vaše dozvole! Jeste li znali, da je roletu moguće montirati i ispod površine vode?

 

 

Aquadeck EMAQUADECK EM

Nadzemna roleta
Ručni pogon

Aquadeck EM je čvrsta i kompaktna roleta, koja se razvija i zavija ručno, pomoću izmjenjivog kotača. Jednostavan, pouzdan i povoljan način pokrivanja vašeg bazena.

 

Aquadeck EBAQUADECK EB

Nadzemna roleta
Baterijski pogon

Aquadeck EB je pouzdana bazenska roleta, koja zbog inovativnog rješenja ne treba dodatne kablove i s time dodatne zahvate u okolinu bazena. Roleta je idealna za postojeće bazene.

 

Bazenske rolete ThermodeckTHERMODECK

Prekrivač nadzemne rolete
UV zaštita ili od PVC ili od egzotičnog drva

Thermodech je prekrivač, zaštićen od UV zraka s nadzemnom roletom koja se zbog svog oblika idealno uklapa u okolinu vašeg bazena.

 

Roleta pod površinom vodeRoleta pod površinom vode

Roleta, presavijena pod površinom vode

Roleta ima podvodni pogon ili pogon u osovini na strani, koji je odvojen zaštitnim pregradnim zidom. Mislili smo i na sustav samo-čišćenja, koji je uključen i pokriće mehanizma, tako da ne smeta okolini ili kupanju. Obje izvedbe rolete omogućuju elegantno savijanje roloa ispod površine vode i diskretno sakriju roletu.

Podvodna roleta na dnu bazenaPodvodna roleta u kanaluPodvodna roleta u sredini dna bazena

Podvodna roleta - varijante

Bazenske rolete, prilagođene Compass bazenom

Termalni prekrivačTermalni prekrivač

Termalni prekrivači su svi plutajući višeslojni prekrivači bazena. Najobičniji je prekrivač s mjehurićima. Za zahtjevnije sustave za kupanje kao što su oni kod whirpoola, preporučujemo višeslojne prekrivače s boljim faktorom toplinske zaštite.

  

Boje bazenskih roleta

PVC roleteBazenska roleta