BAZENSKI PREKRIVAČI

Termalni bazenski prekrivačTermalni bazenski prekrivač
Možete birati između plave, srebrne ili zlatne boje. Prekrivač ne traži posebna sredstva za UV zaštitu, no potrebno je pobrinuti se o ručnome upravljanju. Debljina poklopca je 0.4 mm, dakle minimalna. Nudimo vam dvije opcije instalacije: fiksno ili na kotačima. Ako smo zaboravili neku informaciju slobodno nam pošaljite upit!

 

 

Bazenska roletaBazenska roleta
Ako se vaš bazen nalazi u Primorju i unutar kuće, roleta je savršeno rješenje. I inače, bazenska je roleta kompaktnije rješenje od ostalih. Možete izabrati nadvodnu i podvodnu provedbu. Podvodna je skrivena od očiju i možda će vam se još posebno svidjeti. Kako roleta tako i opcija da umjesto ručnog izaberete elektromotorni pogon.
 

Hidraulički bazenski prekrivačHidraulički bazenski prekrivač
Sigurnost. Udobnost. Čistoća. Tri osobine koje žene traže u svojim budućim muževima (a muškarci u svojim bazenskim prekrivačima). Žene će oduševiti niske tračnice prekrivača i hidraulički pogon koji omogućuje brzo i jednostavno otvaranje/zatvaranje. Osim toga imati ćete bazen 'pod ključem'. Nemamo što više dodati osim preporuke kod svih tipa bazena!

 

Zimski prekrivačiZIMSKA PREGRINJALA
Još prije nego što nas iznenade niske temperature i kupimo novi kaput, on će biti potreban i bazenu kako bismo ga zaštitili od jesenskog lišća i prljavštine. Obradovati ćete se – ako ne prije – kad ćete vidjeti koliko čišćenja će vam uštedjeti. Preporučujemo kod bazena koji su tijekom godine pokriveni solarnim prekrivačem ili roletom.


 

Bazenski krovoviBazenski krovovi
Ukratko: krovovi su najučinkovitiji, najracionalniji i najkorisniji prekrivač bazena za našu klimu!

Različiti bazenski krovovi
Tipski bazenski krovovi - povoljno i kvalitetno!