Masažni bazeni WaterWave Spas

Koristi vodene masaže poznate su već u davnoj povijesti. Masaža toplom vodom jača imunitet, olakšava bol u kralježnici, umirujuće utječe na bolne mišiće ili upaljeno mišićno tkivo, pomaže u liječenju bolesti, kod artritisa, glavobolja i smanjuje učinke stresa.


»Namakanje« u toploj vodi, posebno uz potporu vodene masaže, utječe na poboljšanje pamćenja, a najvažniji učinak je druženje s ostalim članovima obitelji ili prijateljima što utječe na opuštanje i smanjenje napetosti.

 

Masažne mlaznice u bazenima WaterWave Spas osim uobičajenih oblika masaže omogućuju i refleksoterapiju, čija posljedica je neometan protok energije kroz tijelo, pri tom se oslobađaju i endorfini (hormoni sreće) koji ublažavaju simptome depresije, ali i simptome reumatičnih oboljenja.

 

Donedavno su masažni bazeni bili dostupni samo u lječilištima i specijaliziranim centrima ljepote. Sada si možete priuštiti vrhunski masažni bazen njemačke kvalitete u vlastitom dvorištu ili u unutrašnjosti vašeg doma!

 

Sami ili u ugodnom društvu možete se prepustiti opuštajućem učinku topline, vode i masaže i poboljšati si kvalitetu života.

Posjetite nas u izložbenom salonu u Hočama i s veseljem ćemo Vam ih pokazati. Za informacije dostupni smo na E-adresi i na kontaktima koje možete pronaći ovdje. Obogatite svoju sreću i odaberite svoj vrhunski masažni bazen WaterWaveSpas!

masažni bazen Vicenzamasažni bazen A200masažni bazen EC200

 

Masažni bazeni:

Model Bari

Model Bologna

Model Ancona

Model Vicenza

 
 

masažni bazen bologna