Sajam SASO

12.11.2018

Opće vijesti

Mi smo ponovo u akciji  

 

U prostorijama poduzeča EMA naša ekipa več planira, odabira i sprema sve za posjetu međunarodnog sajma SASO, koji se održava od 24. do 27. 10. 2018 u Splitu.

 

Naši stručnjaci če vama sa zadovoljstvom predstaviti naše eksponate na sajmu kaoi i cijelu našu ponudu karbonsko keramičkih bazena, rado če saslušati vaše želje i opremit če vas sa stručnim savijetima, koje su skupljali u poslednjih 25 godina rada.

 

Za vas imamo pripremljenu sasvim NOVO sajamsku akciju!

 

  • 12% popusta kod kupnje modela bazena FUN 74 i FUN 83, najbolje prodajanih karbonsko keramičkih bazena Compass u Sloveniji i  u Hrvatski.
  • 8% popusta kod kupnje bazenskog krova ELEGANCE sa kojom čete na elegantan način zastaklili vaš bazen i za tri do četiri mjesece produžili sezonu kupanja u vašem bazenu i za 50% snizili tekuče troškove bazena.

 

Compass bazeni se zbog svojih inovativnih riješenja i kvalitetnih materiala iz kojih su napravljeni ugrađuju sa nižim građevinskim troškovima, bez betonske ploče ispod, i imaju duži životni vijek trajanja, dva put dužu garancijsku dobu i prestižan izgled.

 

sejem saso

 

Svaki bazen ima svoju priču, karakteristike i osobine. Mi kombiniramo naše znanje i vaše želje. Tako ustvarujemo vama najbolju obalu i to na vašem dvorištu, koju če vama zavidjeti i najbolji susjed. 

 

Pozivamo vas, da nas posijetite i zajedno sa nama startate u novo sezonu kupanja.