VODENE ATRAKCIJE

RASVJETA BAZENA

Dočarajte si noćne užitke  uz romantično osvijetljen bazen. Svejedno je li to pomoću bijelo svijetla, LED žarulja u bojama koje mijenjaju boju ili pomoću točkaste optičke rasvjete u vodenoj zavjesi.

Topla ljetna večer biti će čarobna.

Osvetlitev bazena

 

PROTUSTRUJA

 

Rekreacijskim plivačima preporučujemo odluku za protustrujni uređaj. Omogućuje nesmetano plivanje na mjestu time da je moguće podesiti jakost toka te uključiti izvan bazena.

Više o bazenima za plivanje s protustrujnim uređajem.

Protitočna naprava

 

ZIDNE MASAŽE

 

Nakon napornog dana ili samo za ugodno druženje u bazenu preporučujemo vam zidnu masažu. Uz čavrljanje s prijateljima masaža će vam na ugodan način masirati tijelo i opustiti napete mišiće.

 

Hidromasaža s tri mlaznice i prekidačem u bazenu nudi vam vodeno-zračne užitke.

Stenske masaže

 

PODNI GEJZIR

 

Nezaboravan je užitak kad se nakon plivanja postavite iznad gejzira. Snaga vodenih mjehurića ugodno krijepi tijelo a vi ćete se osjećati kao da ste upravo došli od masera.

 

Gejzir i lijepo osvježi pogled na bazen noću uz svijetla reflektora.

Talni gejzir

 

VODOPADI I VODENE KASKADE

U prirodi uvijek privuče pažnju vodene atrakcije. Vodopad nije samo dekorativni dodatak vašeg novog objekta već i masaža jer vodeni mlaz ugodno masira ramena i vrat te tako ukloni posljedice stresa i napetosti.

Vodni slapVodni slapVodna kaskada

Fontane - vodni efekti

Atraktivno kretanje tisuća kapi vode poznali su već naši preci. Njima su naglasili ljepotu svojih dvoraca, vrtova i gradskih trga. Kasnije su dodir čarobnosti dodali i predvorjima i hotelima. Vodena simfonija u obliku fontane postala je skoro nepogrešiv dodatak bazenima i kupalištima. Kapi koje ljeti hvataju zrake sunca mogu prema vašem izboru stvoriti posebne oblike i mogu biti različitih boja. Koji vam je omiljeni stil, prirodniji ili umjetnički? Podijelite svoje ideje s našim stručnjacima i onih će se dalje baviti provedbom ideje koja je zahtjevna. No to neka ostane njihova briga dok je na vama da u mislima zadržite svoju sliku igre vodenih mlazova.

 

FontanaFontane

Vodeni efektiFontane